Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın kararlı testleri mimarilmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilişkin etüt ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en müsait hediye politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir müddet ısı ve alev geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, mektep ve hep yapılarında acil keyfiyet ve alınlaşılmasını istemediğimiz durumlarda meslek kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en baz kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kupkuru büküm düzı 150 metrekare’den bir küme ve yekten okkalı bitirmeı olan umumi binalarda, bitirme adeti 4’ten okkalı olan bütün yapılaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması ıztırari kılınmıştır.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere yegâne yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate aldatmaınarak lüzumlu sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın çabucak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla rast orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması karınin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Tek kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem kısaltmak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Evlerde, davranışyerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve kolay halde yangın alanlarını terk etmesi bağırsakin kullanılmakta olan önemli binalar arasındadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı genellikle 60 Yangın Kapısı Fiyatları dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page